Lokalvård Älvsjö, Golvvård Älvsjö, Visningsstädning Älvsjö, Byggstädning Älvsjö

LOKALVÅRD ÄLVSJÖ

LOKALVÅRD Älvsjö

Lokalvård Älvsjö är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service för både privatpersoner och företag i Älvsjö. Med 20 års erfarenhet av städbranschen garanterar vi kvalitet och trygghet för våra kunder. Med legitimerad städpersonal som är kollektivanslutna och med ID 06 legitimation visar vi stor respekt för dig, dina lokaler och ditt privata hem. Anne Blom erbjuder lokalvård och ett brett utbud av servicetjänster.

Vi ger företag och offentliga myndigheter möjlighet att maximera sin verksamhet, vilket leder till en arbetsmiljö i världsklass där personal trivs. Vi ger det lilla extra som gör skillnad för dig, varje dag. Lokalvård är en viktig del i företagets varumärke som bidrar till mer lönsamma affärer. 

Lokalvård med ansvar för mer än bara städningen – Lokalvård Älvsjö

Som lokalvårdare kan arbetsuppgifterna variera mycket. Vid kontorsstädning kan man t.ex få moppa golv och stöda toaletter. På industrier eller i andra stora lokaler använder man ofta städmaskiner för att rengöra golv.  

Med många års städerfarenhet och kunskap erbjuder vi dig som bor i och utanför Älvsjö en professionell städtjänst med miljövänliga städprodukter som gör både ditt hem och företagslokaler skinande rena! 

I huvudmenyn till vänster hittar ni all information om samtliga tjänster vi erbjuder inom städ/lokalvård i Älvsjö.

LOKALVÅRDARE ÄLVSJÖ – PROFESSONELLT UTFÖRANDE OCH RÄTT KVALITET

Lokalvårdare i Älvsjö med städkänsla och service för kvalitetsstädning för både företagare och privatpersoner i Älvsjö hittar ni hos oss, Anne Blom Städ & Service. Vi städar hos kunder runt om i Älvsjö med garanti för att både hem och företag lämnas i ett skinande rent skick. Som kund har du rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Därför arbetar vi aktivt med att säkerställa en hög nivå på vårt arbete. Bland annat följer våra arbetsledare upp alla uppdrag genom regelbundna besök. Vi genomför även löpande kontroller och protokollförda besiktningar. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Älvsjö? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster.

Anlita oss för kvalitativa tjänster till företaget:

 • Kontorsstäd
 • Trappstäd
 • Golvvård
 • Bygg- och Etableringsstäd

 Eller för privat bruk och lokalvård:

 • flyttstäd
 • visningsstäd
 • storstäd
 • hemstäd

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner hittar ni i huvudmenyn till vänster.Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DINA LOKALER

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

 • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
 • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
 • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
 • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
 • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I LOKALVÅRD?

LOKALVÅRDARE SOM TÄNKER PÅ MILJÖN

Anne Blom Städ & Service är ett professionellt städföretag som tänker på både din och miljöns bästa. Vi använder bara väl utvalda städprodukter med tanken på hälsa och miljön. Tillsammans med miljövänliga produkter och klimatsmarta arbetsmetoder i vårt dagliga arbete minimerar vi vår påverkan av våran vackra miljö.

Städtjänster för privatpersoner i ÄlvsjöStädtjänster för företag i Älvsjö
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Lokalvård arbetar efter följande miljöpolicy:

Detta når vi genom att:
• Vi håller miljökompetensen hos alla medarbetare på en nivå som krävs för att miljöarbetet skall genomsyra det dagliga arbetet
• Vi arbetar med konkreta miljömål avseende främst att minska vår kemikalie- och drivmedelsförbrukning
• Tar hänsyn till miljön vid varje beslut
• Vi förebygger föroreningar och följer gällande miljölagstiftning

Vi ska alla i vårt dagliga arbete uppnå ständiga miljöförbättringar.

LOKALVÅRD OCH RUT— SÅ FUNGERAR DET

älvsjö

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag beskriver möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Rutavdraget beviljas endast för arbetskostnader. Grundkravet för att utnyttja rutavdrag är att lokalstädningen är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för lokalstädning som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för lokalvården. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt webformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Älvsjö.