Golvvård Älvsjö, Visningsstädning Älvsjö

VISNINGSSTÄDNING ÄLVSJÖ

VISNINGSSTÄDNING Älvsjö

Visningsstädning Älvsjö är vår städtjänst för dig som står inför att sälja din bostad i Älvsjö. Boka en professionell städning inför visning och försäljning av din bostad genom Anne Blom Städ & Service. Ett rent och städat hem är mer attraktivt och kan bidra till att fler besökare ger sig in i budgivningen.

Visningen är ofta det viktigaste tillfället, inför en försäljning, att skapa intresse för ens bostad. Varför inte försäkra dig om att allt är fläckfritt inför detta viktiga tillfälle. En visningsstädning gör bostaden mer attraktiv då den är ren och fräsch. Statistik visar att ett välstädat objekt inbringar ett högre försäljningspris.
Bra planering med förberedelser inför visningsstädning och fotografering av din bostad ger dig de bästa förutsättningarna att maximera försäljningspriset.

Bor du i Älvsjös området och vill ha en framgångsrik affär? Glöm då inte bort att en av det viktigaste sakerna inför visningen av din bostad! Vi är experterna inom städbranschen.  

Städningen är enligt dina önskemål och generellt för alla rum ingår det:

 • Putsning av speglar, även dammtorkning av tavlor
 • Tömning av papperskorgar
 • Dammsugning av mattor
 • Dammsugning av golv
 • Rengöring av fönsterbrädor och fria ytor
 • Rengöring av badrum
 • Avtorkning av smuts på kontakter, dörrar, karmar och golvlister

Visningsstädning Älvsjö – Professionell och ambitiös personal

Bor du i Älvsjö och planerar att sälja din bostad? Då är naturligtvis visningsdagen din viktigaste dag! Det är då potentiella intressenter kommer för att titta på din bostad. Anne Blom Städ & Service erbjuder en städtjänst, visningsstäd Älvsjö, som är för dig som bor i och runt om Älvsjö som vill ha ett presentabelt hem att visa upp inför försäljningen. Vi befriar dig från städningen så du får mer tid över till allt runt omkring din försäljning.

Anne Blom Städ & Service garanterar en trygg och säker visningsstädning som leder till bra resultat! Vi arbetar med kvalitet och miljö i tanken. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen är rent, fräscht doftar gott och är omhändertaget på ett professionellt och miljövänligt sätt. Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda noga utvalda miljömärkta städprodukter.

Anne Blom har städat inför många visningar i hela Älvsjö under 20 års tid. Vi vet precis vad man ska fokusera på vid städuppdrag och ingenting går oss obemärkt. Med vår tjänst för visningsstäd i Älvsjö kommer ditt hem snabbt bli fräscht och doftar gott när dina intressenter kommer på visningen.

När ni köper tjänster hos oss så får ni:

 • Punktlighet
 • Professionell och ambitiös personal
 • Personal med tystnadsplikt
 • Rätt att reklamera
 • Firma som är ansvarig, flexibel och försäkrad

Vi städar din bostad från golv till tak!Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN VISNINGSSTÄDNING

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

 • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
 • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
 • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
 • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
 • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄDNING?

Visningstäd Älvsjö – Vad är Rut-avdrag?

älvsjö

RUT är förkortning för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Grundregeln för att utnyttja avdraget för städtjänster, som visningsstäd är att den måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad. Läs mer på skatteverkets hemsida för att ta del av Rut-avdraget, www.skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i ÄlvsjöStädtjänster för företag i Älvsjö
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag