fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Städföretag Älvsjö, Lokalvård Älvsjö, Golvvård Älvsjö, Visningsstädning Älvsjö, Byggstädning Älvsjö

STÄDFÖRETAG ÄLVSJÖ

STÄDFÖRETAG Älvsjö

Städföretag Älvsjö – Söker ni efter en trygg och säker städning med pålitliga resultat? Vi på Anne Blom är ett av mest anlitade städföretag och vi tar hand om lokalvård, oavsett storlek eller omfattning för både företag, organisationer och privatpersoner.

Vi är ett professionellt städföretag med 20 års städerfarenheter och vi erbjuder dig i Älvsjö med omnejd flera olika städtjänster. Med Anne Blom Städ & Service kan ni känna er trygg och säker på att städningen blir utförd på ett korrekt och respektfullt sätt.

Det kan kännas lite ovant att lämna över dina nycklar till ett företag. Mottagande av nycklar och larmkoder innebär ett stort ansvar. Ditt förtroende är avgörande för oss, därför hanterar vi dina nycklar med högsta försiktighet.

Städföretaget där du har utbildad och legitimerad personal – Städföretag Älvsjö

Alla i personalen är utbildade, legitimerade, kollektivanslutna och har tystnadsplikt och innehar ID06 legitimation vid byggstädningar. Vi städar hos dig med stor respekt för dig, ditt hem och ditt företag.

Vi sparar på ditt hem, företag och inventarier då vi enbart använder oss utav miljövänliga städprodukter. Vi värnar om både dig, dina lokaler och Älvsjös fantastiska natur.

Anne Blom har städat ute hos många privata hem och företag runt om i Älvsjö med skinande resultat. Med lång städerfarenhet och kunskaper erbjuder vi dig flera olika städtjänster, och med huvudkontor i Västberga kan vi snabbt ta oss ut till alla våra kunder i Älvsjö.Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN STÄDNING

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

 • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
 • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
 • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
 • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
 • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I STÄD?

STÄDFÖRETAG ÄLVSJÖ – STÄDSERVICE FÖR BÅDE FÖRETAG OCH PRIVATA HEM 

Anne Blom är din städfirma i Älvsjö som erbjuder dig en pålitlig städservice av kvalitet för både ditt företag och privata hem i Älvsjö. Vi städar hos olika firmor och privata kunder runt om i Älvsjös kommun med garanti för att både hem och företag lämnas i ett helt skick med ett skinande rent resultat. Vår verksamhet präglas av en öppen och rak kommunikation både mot kunder och medarbetare.

Har du en firma, eller är du en fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Älvsjö? Hör då av dig till oss så erbjuder vi dig flera olika professionella städtjänster utifrån dina behov!

För privatpersoner som flyttar till eller inom Älvsjö erbjuder vi olika städtjänster som är både trygga och professionella.

 • Hemstädning
 • Flyttstädning
 • Visningsstädning
 • Storstädning
 • Äldreflytt och Dödsbostädning
 • Fönsterputsning
 • Kontorstädning

Våra kunder återfinns i hela Älvsjös området och vi har alltid snabba lösningar för alla våra kunders behov!

STÄDFÖRETAG ÄLVSJÖ – VAD ÄR RUT-AVDRAG

älvsjö

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som städhjälp.

För att utnyttja RUT-avdrag för städhjälp och tjänster är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Städtjänster för privatpersoner i ÄlvsjöStädtjänster för företag i Älvsjö
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

STÄDFÖRETAG ÄLVSJÖ – MILJÖ & KVALITETSMEDVETET STÄDFÖRETAG

Vi utför städning både för företag och privatpersoner i en mängd olika miljöer. Gemensamt är att vi arbetar efter ledorden kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Det vill säga att vi levererar en tjänst av hög kvalitet med miljövänliga metoder utförd av nöjda och engagerade medarbetare. Att detta efterlevs kontrollerar vi med kvalitetsuppföljning, avvikelsehantering, enkäter, miljöutredningar, kund och personalmöten med mera. Resultat och förbättringsplaner kommuniceras på alla nivåer i företaget.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer eller boka en tid med Anne Blom Städföretag Älvsjö.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26