fönsterputsning Järfälla

FÖNSTERPUTSNING Järfälla

FÖNSTERPUTSNING Järfälla

Fönsterputsning Järfälla med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck såväl inifrån som utifrån. Vi utför fönsterputs främst åt våra hemstädskunder samt åt företag i Järfälla kommun. Fönster putsas och rengörs in- och utvändigt, tjänsten Fönsterputs kan också beställas separat från våra andra städtjänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och i Järfällaområdet med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet. Vi har utfört fönsterputs i:

  • Barkarby
  • Jakobsberg
  • Kallhäll
  • Viksjö

FÖNSTERPUTS JÄRFÄLLA – VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputs Järfälla är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat men kombineras främst med andra tjänster vi har, exempelvis i kombination med Hemstädning.

Fönsterputsning Järfälla

Vi har 20 års erfarenhet inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov i och runt om i hela Järfällaområdet. Med Anne Blom som städföretag kan våra kunder känna sig trygga och nöjda. Vi har städpersonal som arbetar med försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Vår personal är legitimerade och kontrollerade i brottsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter. De är noga utvalda för att skona både ert hem och vår miljö. Vi uppfyller ert välmående med ett välstädat hem med minsta påverkan av miljön.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING Järfälla.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA PROFESSIONELLA STÄDTJÄNSTER I JÄRFÄLLA

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Städtjänster för privatpersoner i JärfällaStädtjänster för företag i Järfälla
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION AV TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING I JÄRFÄLLA

Priset för tjänsten Fönsterputs i Järfälla är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefon 08-22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Järfälla.

kontakta oss