fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Lokalvård Järfälla

Lokalvård Järfälla

Lokalvård Järfälla

Lokalvård Järfälla är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service för både privatpersoner och företag i Järfälla. Med 20 års erfarenhet av städbranschen garanterar vi kvalitet och trygghet för våra kunder. Med legitimerad städpersonal som är kollektivanslutna och med ID 06 legitimation visar vi stor respekt för dig, dina lokaler och ditt privata hem. Anne Blom erbjuder lokalvård och ett brett utbud av servicetjänster.

Vi ger företag och offentliga myndigheter möjlighet att maximera sin verksamhet, vilket leder till en arbetsmiljö i världsklass där personal trivs. Vi ger det lilla extra som gör skillnad för dig, varje dag. Lokalvård är en viktig del i företagets varumärke som bidrar till mer lönsamma affärer.

LOKALVÅRD MED ANSVAR FÖR MER ÄN BARA STÄDNINGEN – LOKALVÅRD JÄRFÄLLA

Som lokalvårdare kan arbetsuppgifterna variera mycket. Vid kontorsstädning kan man t.ex få moppa golv och stöda toaletter. På industrier eller i andra stora lokaler använder man ofta städmaskiner för att rengöra golv.

Med många års städerfarenhet och kunskap erbjuder vi dig som bor i och utanför Järfälla en professionell städtjänst med miljövänliga städprodukter som gör både ditt hem och företagslokaler skinande rena!

I huvudmenyn till vänster hittar ni all information om samtliga tjänster vi erbjuder inom städ/lokalvård i Järfälla.

LOKALVÅRDARE JÄRFÄLLA – PROFESSONELLT UTFÖRANDE OCH RÄTT KVALITET

Lokalvård Järfälla

Lokalvårdare i Järfälla med städkänsla och service för kvalitetsstädning för både företagare och privatpersoner i Järfälla hittar ni hos oss, Anne Blom Städ & Service. Vi städar hos kunder runt om i Järfälla med garanti för att både hem och företag lämnas i ett skinande rent skick. Som kund har du rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Därför arbetar vi aktivt med att säkerställa en hög nivå på vårt arbete. Vi internutbildar vår personal aktivt och strukturerat och har ett rykte om oss i branschen att hålla väldigt hög kvalitet. Det säkerställer vi bland annat genom vår “kamratkontroll”, då vi alltid jobbar två och två hjälps vi åt att kontrollera varandras arbete så vi kan vara säkra på att vi inte missat någonting. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Lokalvård Järfälla.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Lokalvård Järfälla TILL FÖRETAG ELLER BRF PRIVAT – VI HJÄLPER DIG

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Järfälla? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster.

Städtjänster för privatpersoner i JärfällaStädtjänster för företag i Järfälla
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner hittar ni i huvudmenyn till vänster.

LOKALVÅRDARE SOM TÄNKER PÅ MILJÖN

Anne Blom Städ & Service är ett professionellt städföretag som tänker på både ditt och miljöns bästa. Vi använder bara väl utvalda städprodukter med tanken på hälsa och miljön. Tillsammans med miljövänliga produkter och klimatsmarta arbetsmetoder i vårt dagliga arbete minimerar vi vår påverkan av vår vackra miljö.

Lokalvård arbetar efter följande miljöpolicy.

Detta når vi genom att:

  • Vi håller miljökompetensen hos alla medarbetare på en nivå som krävs för att miljöarbetet skall genomsyra det dagliga arbetet
  • Vi arbetar med konkreta miljömål avseende främst att minska vår kemikalie- och drivmedelsförbrukning
  • Tar hänsyn till miljön vid varje beslut
  • Vi förebygger föroreningar och följer gällande miljölagstiftning

Vi ska alla i vårt dagliga arbete uppnå ständiga miljöförbättringar.

LOKALVÅRD OCH RUT— SÅ FUNGERAR DET

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag beskriver möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Rutavdraget beviljas endast för arbetskostnader. Grundkravet för att utnyttja rutavdrag är att lokalstädningen är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för lokalstädning som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för lokalvården. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt webbformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Järfälla.

Lokalvård Järfälla

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26