Städ Järfälla

Städ Järfälla

Städning Järfälla

Städning Järfälla – Professionella städtjänster företag och hemmet

Städning Järfälla med Anne Blom Städ & Service ger dig ett skinande och fräscht resultat. Vi utför professionella tjänster inom städ i hela Järfälla kommun såsom:

  • Barkarby-Skälby
  • Jakobsberg
  • Kallhäll-Stäket
  • Viksjö

Allt ifrån veckostädning åt privatpersoner till byggstädning och trappstädning åt företag och bostadsrättsföreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län.

Många anlitar ett städbolag för att få vardagspusslet att gå ihop, låt vår trevliga, rutinerade och legitimerade personal underlätta det för er!

STÄDANDE I JÄRFÄLLA NÄR DU BEHÖVER DET

Städbehoven är såklart olika hos alla våra kunder. Det som är avgörande för vilken typ städtjänst som ni behöver, beror ofta på hur er vardag ser ut, samt hur stor er bostad är. Vi erbjuder dig som bor i Järfälla städning när det passar er. Vanligtvis brukar vi städa en gång i veckan eller varannan vecka. Veckostädning kan kompletteras med andra tjänster som exempelvis storstädning eller fönsterputs.

Ni hittar alla våra städtjänster i menyn till vänster.

STÄDNING JÄRFÄLLA – STÄDTJÄNST MED ÅTERKOMMANDE PERSONAL

Städ Järfälla är en städtjänst vi erbjuder privatpersoner och företag som bor eller är etablerade i Järfälla kommun. Vi strävar alltid efter att samma städpersonal återkommer till dig oavsett vilken städtjänst ni är i behov av. Våra städteam är alltid 6–8 personer som är legitimerade, försäkrade, kollektivanslutna och är kontrollerade i belastningsregistret. Samtliga i vår personalstyrka har tystnadsplikt när de kommer på städuppdrag hos er.

Vår personal är även ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser för städuppdrag i Järfälla.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Järfälla.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄD JÄRFÄLLA MED RUT-AVDRAG – SÅ FUNGERAR DET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte om avdraget, utan det gör den som har utfört arbetet. Utföraren drar sedan av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller ej beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.

Läs mer på Skatteverket.se

ALLT I ALLO-TJÄNSTER – ETT POPULÄRT KOMPLEMENT FÖR FÖRETAG

Anne Blom Städ & Service erbjuder Allt i Allo-tjänster för företag i Järfälla.

Vi har många kunder som anlitar oss för att se till att kontors- och förbrukningsmaterial alltid finns på plats, vi kan även se till att kaffeförråden är påfyllda. Tala om vad ni önskar så ser vi till att lösa det åt er.

Städtjänster för privatpersoner i JärfällaStädtjänster för företag i Järfälla
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Allt i Allo-tjänsten är ett perfekt komplement till alla våra städtjänster för Städ och Städning Järfälla.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt webbformulär om ni har frågor om våra städtjänster.

Städ Järfälla