Städhjälp Järfälla

Städhjälp Järfälla

Städhjälp Järfälla

Städhjälp Järfälla

Städhjälp Järfälla erbjuder vi på Anne Blom dig som privatperson och företagare en städservice med lång erfarenhet och expertis inom städbranchen. Kontakta oss för en professionell städservice.

Anne Blom Städ & Service tar alltid ansvar för den städning vi levererar till våra kunder i och runt om Järfälla såsom:

  • Barkarby-Skälby
  • Jakobsberg
  • Kallhäll-Stäket
  • Viksjö

Vi utför städuppdrag på ett professionellt sätt med tanke på våra kunder, medarbetare och miljö.

STÄDHJÄLP NÄR DU BEHÖVER DET I JÄRFÄLLA

Städpersonalen har den rätta blicken för städning och tycker om att vårda och skapa trivsel in i minsta vrå på såväl som din arbetsplats som hemma hos dig. Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske känslan av att veta att du kommer hem till ett nystädat och ett alldeles väldoftande hem? Eller kanske är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj eller vänner?

Våra medarbetare har förtroendet att få vårda och skapa trivsel på din arbetsplats eller i ditt hem. Att ständigt kunna leverera kvalitet till våra uppdragsgivare och skapa en god relation uppnår vi genom noggrannhet, ärlighet, sunt förnuft och personligt ansvar i det dagliga arbetet.

Vi prioriterar flexibilitet och att vara ett städföretag som ställer upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer. Men den struktur och personalstyrka vi har, vågar vi lova att allt kommer att ordna sig.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Järfälla.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄDTJÄNST JÄRFÄLLA – STÄDSERVICE DÄR FLEXIBILITET OCH NOGGRANNHET PRIORITERAS

Städhjälp Järfälla – Anne Blom Städ & Service startades för nästan 20 år sedan och har gedigen erfarenhet av att utföra städrelaterade uppdrag runt om i hela Järfälla.

Alla vi som arbetar på Anne Blom Städservice respekterar våra kunders hem och egendom. Vi ser alltid till att vår personal har den kunskap och information som behövs för att göra ett bra och säkert arbete i ert hem och er arbetsplats.

Vi är idag ett serviceföretag med nästan fyrtio anställda och erbjuder städtjänster där flexibilitet och noggrannhet är prioritet.

Städhjälp Järfälla
Städtjänster för privatpersoner i JärfällaStädtjänster för företag i Järfälla
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär. Vi är tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra städtjänster som vi erbjuder privatpersoner och företag i Järfälla.

STÄDSERVICE JÄRFÄLLA – MED MILJÖ I TANKEN

Städhjälp Järfälla med Anne Blom – vi arbetar och tänker miljövänligt.

Miljöaspekten har alltid varit en självklarhet för oss i hur vi tänker och arbetar. Vi väljer med stor noggrannhet ut de bästa miljövänliga produkterna från våra olika leverantörer. Vi städar med svanmärkta produkter som är skonsamma mot miljön och människan.

Hör av dig till oss när du är i behov av städningsexpert i hemmet eller företaget.

Anne Blom Städ & Service är en professionell Städfirma i Järfälla. Välkommen till din nya Städhjälp Järfälla!

Städhjälp Järfälla