Visningsstädning Johanneshov, Byggstädning Johanneshov, Hemstädning Johanneshov, Dödsbostädning Johanneshov, Trappstädning Johanneshov, Flyttstädning Johanneshov

VISNINGSSTÄDNING Johanneshov

VISNINGSSTÄDNING Johanneshov

Visningsstädning Johanneshov är till för dig som står inför att sälja din bostad i Johanneshov och i Stockholms län.

Hur du lyckas göra en framgångsrik affär beror till största del på vilken upplevelse din bostad inviger vid visningen. Är toaletterna fräscha och nystädade? Lockar köket till vilja börja baka? Är fönstren putsade? Vill man genast börja inreda bostaden med roliga idéer och färgglada designer? Ja, det är så en köpare vill känna sig på väg hem från visningen.

VISNINGSSTÄDNING JOHANNESHOV – VI LYFTER FRAM FÖRDELARNA I BOSTADEN!

Bor du i Johanneshov och vill ha en framgångsrik affär? Vill du få ut det mesta möjliga av försäljningen? Glöm då inte bort en av det viktigaste sakerna in för visningen! Beställ en professionell visningsstädning i Johanneshov hos Anne Blom Städ & Service, vi är experterna inom städbranschen. Vi har hjälpt bostadsbytare i hela Johanneshov.

Är du på väg att flytta till Johanneshov? Eller flyttar du inom Johanneshov? Kontakta oss, vi tar hand om er flyttstädning och visningsstädning. Självklart tar vi även hand om er regelbundna veckostädning så ni får mer tid över till annat! Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe.

VISNINGSSTÄD JOHANNESHOV – VI VÄRNAR OM HEMMET OCH MILJÖN

Visningsstäd Johanneshov är vår städtjänst för dig som vill flytta och är på väg att sälja din bostad i Johanneshov kommun. Anne Blom har hjälpt kunder runt om och i Johanneshov med att göra både hem och företag skinande rena.

Med 20 års städerfarenhet av olika städuppdrag garanterar vi dig en trygg och säker visningsstädning som leder till bra resultat!

Johaneshov

Vi arbetar med kvalitet och miljö i tanken. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen inte bara är rent och fräscht utan även är skött på ett professionellt och miljövänligt sätt.

Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda oss utav rätt städprodukter. Vårt sortiment av städprodukter är noga utvalda i avsikt att bevara ert hem och spara på vår fantastiska miljö såväl i Johanneshov och Haninge kommun som i hela Stockholm.

Ni hittar alla våra städtjänster i vår meny till vänster.

Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN VISNINGSSTÄDNING

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

  • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
  • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
  • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
  • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
  • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄDNING?

VISNINGSSTÄDNING JOHANNESHOV OCH RUT-AVDRAG — SÅ FUNGERAR DET

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du har rätt till att ansöka om skatteavdrag för husarbeten så som visningsstädning. Grundregeln för att utnyttja rutavdrag för visningsstädning är att städningen måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar.

För att få avdrag för städtjänster som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för tjänsten. På skatteverkets hemsida kan ni läsa mer om vad som räknas som bostad och vad som ger rätt till rutavdrag, www.skatteverket.se.

Städtjänster för privatpersoner i JohanneshovStädtjänster för företag i Johanneshov
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Visningsstädning Johanneshov.